Δυνατότητα αναβάθμισης άδειας Zoom από basic σε licensed, για εξυπηρέτηση ειδικών περιπτώσεων

• Συντάχθηκε 07-11-2020 21:07 από Panagiotis Kontogiannis Πληροφορίες σύνταξης

Email συντάκτη: pankontogiannis<στο>tuc.gr

Ενημερώθηκε: 07-11-2020 22:36

Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

Καλησπέρα σας,

είναι δυνατή η προσωρινή αναβάθμιση της άδειας Zoom για τα μέλη της πολυτεχνικής κοινότητας που διαθέτουν άδειες τύπου basic (με χρονικό περιορισμό 40 λεπτών) σε τύπο licensed (απεριόριστου χρόνου διάρκειας)  για την εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών ειδικών περιπτώσεων (π.χ. μια εκδήλωση, ένα συνέδριο, μια συνάντηση εργασίας, κτλ.) για μικρό χρονικό διάστημα, εξαιρουμένων τακτικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που ήδη καλύπτονται πλήρως από άδειες που έχουν διανεμηθεί στους διδάσκοντες.

Οι χρήστες που το επιθυμούν θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην ιστοσελίδα https://www.tuc.gr/index.php?id=12951
    [Ο σύνδεσμος της αίτησης βρίσκεται μόνιμα στις Υπηρεσίες Τηλεδιάσκεψης (ενότητα Zoom). Απαιτείται είσοδος με ιδρυματικά στοιχεία.]

Οι χρήστες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, εφόσον δεν θα έχει εξαντληθεί ο μικρός αριθμός ελεύθερων αδειών τύπου licensed που διαθέτει το ίδρυμα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

H Ομάδα Υποστήριξης Zoom