Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

8ο Εξάμηνο Σχολής Μηχ. Ο. Π. - Οδηγίες συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος Μικροσκοπία Ορυκτών Πρώτων Υλών & Τεχν. Προιόντων

  • Συντάχθηκε 17-06-2020 12:52 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ

    Καλησπέρα σας,

    Η εξέταση του μαθήματος Μικροσκοπία ορυκτών πρώτων υλών και τεχνητών προιόντων, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής, τη Δευτέρα 20/07/2020. Η εξέταση των φοιτητών που θα λάβουν μέρος θα γίνει με εξ' αποστάσεως προφορική εξέταση, οργανωμένη σε μικρές ομάδες. Για την οργάνωση της εξέτασης, παρακαλώ πολύ λάβετε υπόψη σας τις ακόλουθες οδηγίες:

    1. Η δήλωση συμμετοχής στην προφορική εξ΄αποστάσεως εξέταση θα γίνει με αποστολή email στον κ. Τριανταφύλλου (gtriant@mred.tuc.gr), έως και την Τρίτη 30/06/2020, όπου θα δηλώσετε την επιθυμία σας να λάβετε μέρος στην ανωτέρω διαδικασία. Φυσικά αναγκαία προυπόθεση αποτελεί, να έχετε ήδη δηλώσει τη συμμετοχή σας το προηγούμενο διάστημα στο φοιτητολόγιο.

    2. Η συμμετοχή στην εξέταση είναι υποχρεωτική για όσους δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να καταρτιστούν έγκαιρα οι επί μέρους ομάδες εξέτασης.

    3. Για την εξέταση θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα διαδικτυακής επικοινωνίας Zoom, συνεπώς όσοι δε το έχετε κάνει ήδη φροντίστε να εγκαταστήσετε στους προσωπικούς σας υπολογιστές το σχετικό λογισμικό.

    Για οποιαδήποτε τυχόν απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2821037706 με τον κ. Τριανταφύλλου.

    Καλή συνέχεια σε όλους σας. 


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012