Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Τρόπος εξέτασης και «εξεταστέα ύλη» για το μάθημα ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Όσοι/-ες δεν θα έχουν εγγραφεί στο eclass.tuc του μαθήματος μέχρι 16 Ιουνίου 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Τρόπος εξέτασης και «εξεταστέα ύλη» για το μάθημα ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Όσοι/-ες δεν θα έχουν εγγραφεί στο eclass.tuc του μαθήματος μέχρι 16 Ιουνίου 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

  • Συντάχθηκε 13-06-2020 00:55 από Dimitris Patelis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dpatelis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.

    Τρόπος εξέτασης και «εξεταστέα ύλη» για το μάθημα ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Όσοι/-ες δεν θα έχουν εγγραφεί στο eclass.tuc του μαθήματος μέχρι 16 Ιουνίου 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

    Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

    Όσοι/-ες δεν θα έχουν εγγραφεί στο eclass.tuc του μαθήματος μέχρι 16 Ιουνίου 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

    Α. Τρόπος εξέτασης: Λόγω των εκτάκτων συνθηκών που προέκυψαν με την πανδημία του COVID-19, στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με τον εξής τρόπο: 3α - εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με επακόλουθη προφορική εξέταση, κατά την οποία: 1. σύγχρονη γραπτή εξέταση: εμφανίζεται δίωρη εξέταση σε καθορισμένη ημερομηνία και ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-07-2020, οπότε, κάθε φοιτητής/-ήτρια εξετάζεται βάσει θεμάτων/ερωτηματολογίων στα οποία θα έχει πρόσβαση στο eclass.tuc). 2. επακόλουθη προφορική εξέταση: ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 15-07-2020.

    Β. «Εξεταστέα ύλη» υποχρεωτική: Το σύνολο του πακέτου των παραδόσεων (διαθέσιμο στην κατηγορία «Έγγραφα» του μαθήματος στο eclass.tuc): Παραδόσεις «Τέχνη & Τεχνολογία. ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. Για την αντιφατική ενότητα είναι και συν-ειδέναι, πράττειν, νοείν, συν-αισθάναισθαι, και ποιείν».

    Γ. Προαιρετική «ύλη» (μη εξεταστέα, δεν θα μπουν θέματα από αυτήν): το προτεινόμενο στο eclass.tuc οπτικοακουστικό υλικό του διδάσκοντος, για ευρύτερη καλλιέργεια, άσχετα με την εξέταση.

    Απαραίτητη είναι η αντίληψη-κατανόηση των βασικών φιλοσοφικών εννοιών και κατηγοριών.

    Καλή επιτυχία.

    Ο διδάσκων

    Δ. Πατέλης 

     

     

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012