Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας (1) θέσης, με σύμβαση έργου για (24) μήνες.

  • Συντάχθηκε 05-02-2020 12:38 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Διμερής & Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας», και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Αρχή Λειτουργίας και Έλεγχος Φωτοβολταϊκού Αντιστροφέα Τύπου Buck-Boost με υψηλό βαθμό απόδοσης», με κωδικό έργου: Τ7ΔΚΙ-00066 και Ακρωνύμιο «eSOLAR», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ε. Κουτρούλη, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πλήρωση μίας (1) θέσης, με σύμβαση μίσθωσης έργου, ως ακολούθως: 

    Θέση: Διπλωματούχου Ηλεκτρονικού ή Ηλεκτρολόγου  Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού  αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου την 13/10/2022, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό: 42.240 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.  

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Πολύ καλή ή Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσσας
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει εμπειρία στη σχεδίαση και στον έλεγχο ηλεκτρονικών μετατροπέων ισχύος DC/AC
    • Δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια ή σε επιστημονικά περιοδικά σε αντικείμενο σχετικό με τη σχεδίαση και έλεγχο ηλεκτρονικών μετατροπέων ισχύος DC/AC
    • Συνέντευξη

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. 


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012