Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Επαναληπτική πρόσκληση ενδιαφέροντος για απασχόληση νέων επιστημόνων, για διδασκαλία μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακ. έτους 2019-2020

Επαναληπτική πρόσκληση ενδιαφέροντος για απασχόληση νέων επιστημόνων, για διδασκαλία μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακ. έτους 2019-2020

  • Συντάχθηκε 23-12-2019 12:41 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

             Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης» της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με αριθμό πρόσκλησης 1504/18.03.2019 και Κωδικό ΕΔΒΜ96, Α/Α ΟΠΣ 3523 (ΑΔΑ: Ψ2Γ4465ΧΙ8-ΖΦ8), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους) και με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82106 (MIS 5045590), προσκαλεί νέους επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου σε κάποιο από τα επιστημονικά πεδία των Σχολών Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, όπως αυτά ορίστηκαν από τις ως άνω Σχολές/Τμήματα και εγκρίθηκαν από την 500η /10-06-2019 συνέλευσης Συγκλήτου του Ιδρύματος (αρ. πρωτ. ΕΛΚΕ 14525/21-06-2019 ΑΔΑ: Ω9ΛΡ469Β6Ν-05Ξ) και αναλυτικά περιγράφονται στο παράρτημα της παρούσας, ως αναπόσπαστο τμήμα αυτής, η διδασκαλία των μαθημάτων των οποίων δεν ανατέθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. ΕΛΚΕ 15989/08-07-2019 (ΑΔΑ: ΨΦΜ7469Β6Ν-2Χ0) αρχικά δημοσιευθείσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

    Οι ενδιαφερόμενοι/ες για την εν λόγω πρόσκληση καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας, ο οποίος να περιλαμβάνει τα κάτωθι:
    - Αίτηση Υποψηφιότητας
    - Πρόταση Σχεδιαγράμματος Διδασκαλίας Μαθήματος
    - Βιογραφικό σημείωμα
    - Φωτοαντίγραφο Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
    - Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία δηλώνεται ότι ο/η υποψήφιος/α α) έλαβε γνώση των όρων της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και τους αποδέχεται όλους ανεπιφύλακτα, β) τα στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος είναι αληθή, γ) δεν κατέχει θέση μέλους ΔΕΠ/ΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ των ΑΕΙ ή συμβασιούχου διδάσκοντα του Π.Δ. 407/80, ή συμβασιούχου Επιστημονικού Συνεργάτη ΤΕΙ, ή συμβασιούχου Εργαστηριακού Συνεργάτη ΤΕΙ στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, δ) δεν κατέχει θέση συμβασιούχου πανεπιστημιακού υποτρόφου του έκτου εδαφίου της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ν. 4009/2011, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει (ΦΕΚ 33/Α/27-02-2016), του οικείου τμήματος, πέραν της σύμβασης που θα συνάψουν στο πλαίσιο της παρούσας Δράσης και δ) δεν κατέχει θέση Ερευνητή / Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα σε ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας ή της αλλοδαπής και ε) δεν κατέχει θέση διοικητικού προσωπικού στο Ίδρυμα.

    Η Αίτηση Υποψηφιότητας υποχρεωτικά συμπληρώνεται μόνο στο τυποποιημένο έντυπο το οποίο διατίθεται από το Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων της Μ.Ο.Δ.Υ. του ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης σε έντυπη μορφή, είτε μέσω των ιστοσελίδων (ΕΛΚΕ και Πολυτεχνείου Κρήτης) στις οποίες έχει δημοσιευθεί η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος, σε ηλεκτρονική μορφή.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Αίτηση Υποψηφιότητας συνοδευόμενη από τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 731 00 Χανιά Κρήτης
    Υπόψη: Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων

    κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040
    και θα πρέπει να αναφέρουν εξωτερικά του φακέλου τα πλήρη στοιχεία τους, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (ώστε να είναι εφικτή η ενημέρωσή τους περί της πρωτοκόλλησης της αίτησής τους), τον αριθμό της πρόσκλησης, καθώς και το επιστημονικό πεδίο και την αντίστοιχη Σχολή/Τμήμα για την οποία καταθέτουν την αίτησή τους.

    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Αίτηση του ενδιαφερομένου. Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012