Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων Κινεζικής Γλώσσας

  • Συντάχθηκε 09-11-2019 23:59 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 11-11-2019 14:46

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Ανακοινώνεται προς γνώσιν όλων των ενδιαφερομένων ότι το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων Κινεζικής γλώσσας για τον τρέχον χειμερινό εξάμηνο θα έχει ως εξής: 
     

    • Τμήμα Α: Δευτέρα και Τετάρτη, 17:00-19:00, στο Γλωσσικό Κέντρο
       
    • Τμήμα Β: Τρίτη και Πέμπτη, 17:00-19:00, στο Γλωσσικό Κέντρο
       

    Είναι κατανοητό ότι θα υπάρχει επικάλυψη με άλλα μαθήματα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο διότι το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των Σχολών και όλων των ετών δεν αφήνει πολλά κενά. Ωστόσο, τις παραπάνω ώρες γενικά δεν υπάρχουν πολλά μαθήματα. Το μάθημα θα είναι το ίδιο και στα δύο τμήματα, αλλά κάθε φοιτητής θα ανήκει μόνο στο ένα από τα δύο. 

    Τη Δευτέρα το πρωί θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 30 επιλεγμένων φοιτητών που θα στελεχώσουν τα δύο τμήματα (15 στο κάθε ένα). Θα πρέπει άμεσα ο καθένας εκ των 30 να επιλέξει το τμήμα το οποίο τον εξυπηρετεί καλύτερα, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν. Εάν κάποιος φοιτητής έχει δηλώσει το μάθημα, αλλά γνωρίζει ήδη λόγω ωραρίου ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει οποιοδήποτε από τα δύο τμήματα, παρακαλώ να επικοινωνήσει από τώρα μαζί μου. Στόχος είναι να στελεχωθούν πλήρως και τα δύο τμήματα. Η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική. Ευχαριστώ!


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012