Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση για το 2ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 05-11-2019 08:42 από Elia Psillakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: epsillakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9 πμ έως 6 μμ στο Κτίριο Κ2 θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής ΜΗΠΕΡ, όπου μέσα στα πλαίσια δημόσιας υποστήριξης εκθέσεων προόδου, οι διδακτορικοί φοιτητές της Σχολής θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα. Στόχος του συνεδρίου για άλλη μια φορά είναι να αναδείξει το ερευνητικού έργο που παράγεται στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος αλλά και το υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης των διδακτορικών φοιτητών της Σχολής.

    Δικαίωμα εγγραφής και παρακολούθησης έχουν όλοι οι φοιτητές και τα μέλη της πολυτεχνειακής κοινότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στην Επίκ. Καθ. Παρασκευή Παναγιωτοπούλου στη διεύθυνση ppanagiotopoulou<στο>isc.tuc.gr. Παρακαλείστε το αρχείο να είναι αποθηκευμένο ως Επίθετο_Όνομα_ ΑΙΤΗΣΗ.docx

    Παράλληλα, οι διδακτορικοί φοιτητές της Σχολής ΜΗΠΕΡ θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τις περιλήψεις των εργασιών τους μαζί με τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο Συνέδριο. Η διάρκεια κάθε παρουσίασης θα είναι 15 λετπά (12 λεπτά παρουσίασης και 3 λεπτά ερωτήσεις). Το αρχείο της περίληψης θα πρέπει να είναι αποθηκευμένο ως Επίθετο_Όνομα_ΠΕΡΙΛΗΨΗ.docx. Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων ακολουθούν.

    Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της Σχολής ΜΗΠΕΡ.

    Βεβαιώσεις συμμετοχής θα διατεθούν σε ηλεκτρονική μορφή μετά το πέρας του συνεδρίου σε όλους τους συμμετέχοντες. Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

    Η οργανωτική επιτροπή

    Καθ. Ε. Ψυλλάκη, Διευθύντρια ΠΜΣ-ΜΗΠΕP

    Επίκ. Καθ. Π.Παναγιωτοπούλου

    Επικ. Καθ. Α. Γιαννής

     

    Οδηγίες για περιλήψεις-abstracts

    Η περίληψη στην ελληνική γλώσσα πρέπει να γραφεί με γραμματοσειρά Times New Roman 12, διάστιχο μονό και περιθώρια 3 cm παντού. Περιλαμβάνει: τίτλο εργασίας (σε TNR14 Bold), ονόματα συγγραφέων, φορέα και πλήρη διεύθυνση επικοινωνίας τους (με τηλέφωνο και E-mail). Θα ακολουθεί ο τίτλος και σύντομη περίληψη στην αγγλική γλώσσα. Η συνολική έκταση πρέπει να είναι μέχρι 1 σελίδα Α4.

    Το πρώτο όνομα πρέπει να είναι του φοιτητή που παρουσιάζει

    Το Αρχείο αποθηκεύεται ως Επίθετο_Όνομα_ΠΕΡΙΛΗΨΗ.docx


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012