Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μεταπτυχιακό Μάθημα "Ανάλυση Χρονοδειρών"

  • Συντάχθηκε 07-10-2019 19:25 από Dionysios Christopoulos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dchristopoulos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

    Την Πέμπτη, 18-10-2018, στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο μου, Μ3.206 ΜΗΧΟΠ, η πρώτη συνάντηση του μεταπτυχιακού μαθήματος "Ανάλυση Χρονοσειρών". Το μάθημα περιλαμβάνει μελέτη βασικών μεθοδολογιών ανάλυσης χρονοσειρών και των εφαρμογών τους σε περιβαλλοντικά και άλλα θέματα. Οι ώρες διεξαγωγής του μαθήματος θα προσδιοριστούν κατά τη συνάντηση.

    Το μάθημα είναι ανοικτό για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες όλων των Σχολών του ΠΚ που ενδιαφέρονται για την ανάλυση χρονοσειρών. Για αναγνώριση του μαθήματος στα πλαίσια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος άλλης Σχολής του ΠΚ απαιτείται έγκριση από την ΓΣ της Σχολής. Απαιτούνται γνώσεις Θεωρίας Πιθανοτήτων και Στατιστικής. Για την εμπέδωση των εννοιών και για την εργασία του μαθήματος θα χρειαστεί η ανάλυση δεδομένων στο προγραμματιστικό περιβάλλον Matlab ή R.

    Διονύσης Χριστόπουλος
    http://www.geostatistics.tuc.gr/4908.html


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012