Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΠΔ - Γραμμική Άλγεβρα - Εργαστήριο (εγγραφές 1ου και παλαιότερων εξαμήνων)

  • Συντάχθηκε 04-10-2019 00:11 από Anastasios Sifalakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: asifalakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    Σχετικά με το εργαστήριο του μαθήματος Γραμμική Άλγεβρα 1ου εξαμήνου (για όσους δεν παρακολούθούνν τις διαλέξεις και δεν ενημερώθηκαν σχετικά):

    • Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του εργαστηρίου στο eclass https://www.eclass.tuc.gr/courses/MPD105/ μέχρι την Δευτέρα (07.10) 09:00 ή χειρόγαφα την Παρασκευή 04.10 13:15-14:15 στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Η/Υ στο κτήριο Επιστημών http://www.tuc.gr/maps-buildings.html?bid=2 (για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα κωδικούς ή δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά).
    • Κατά την εγγραφή στο εργαστήριο θα πρέπει να επιλέξετε και την ομάδα στην οποία θα συμμετέχετε (π.χ. Δευτέρα 13:00-14:00).
    • Όσοι/ες  παρακολουθήσουν το εργαστήριο και έχουν εγγραφεί χειρόγραφα θα πρέπει να εγγραφούν και στο eclass του εργαστηρίου (όταν αποκτήσουν κωδικούς).  Δεν θα πρέπει να επιλέξουν ομάδα. Θα τοποθετήθουν από τους καθηγητές με βάση την χειρόγραφη δήλωση τους.
    • Όσοι/ες δεν μπορέσουν να εγγραφούν μέχρι την Δευτέρα ας επικοινωνήσουν στα email  sifalak@gmail.com και marianna@science.tuc.gr
    • Ο βαθμός του εργαστηρίου συμμετέχει υποχρεωτικά στην διαμόρφωση του τελικού βαθμού του μαθήματος για φοιτητές/τριες με ΑΜ 201701**** και νεότερους/ες. Όσοι/ες δεν το έχουν παρακολουθήσει καθόλου ή θέλουν να βελτιώσουν το βαθμό τους μπορούν να επιλέξουν μια από διαθέσιμες  ώρες (με την ενδειξη παλαιότερα έτη).   
    • Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 07.10
    •  Τα εργαστήρια θα είναι εβδομαδιαία (1 ώρα ανά εβδομάδα) θα διαρκέσουν για όλο το εξάμηνο και θα διεξάγονται στην  αίθουσα 137.Β.93 (ή εναλλακτικά στην 137.Β.91 ) του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Η/Υ στο ισόγειο του κτηρίου Επιστημών http://www.tuc.gr/maps-buildings.html?bid=2

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012