Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελική γραπτή εξέταση Εργαστηρίου Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 09-01-2019 10:11 από Stylianos Sfakiotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ssfakiotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Ανακοινώνεται ότι η τελική γραπτή εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής Ι για τους φοιτητές της Σχολής ΜΗΧΟΠ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00-13.00 στις αίθουσες-αμφιθέατρα Μ4002, Μ5002 που βρίσκονται στο συγκρότημα της σχολής ΜΗΧΟΠ.

    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση αυτή έχουν:

    Α) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του 1ου έτους και παλαιότερων ετών που παρακολούθησαν το τρέχον εξάμηνο το Εργαστήριο και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα πειράματα του προγράμματος κατά τον κανονισμό του εργαστηρίου. Θα εκδοθεί σύντομα ανακοίνωση για τους φοιτητές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη γραπτή εξέταση εργαστηρίου, λόγω μη προβιβάσιμου βαθμού ή/και απουσιών.

    Β) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών που είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς τα πειράματα των εργαστηριών Φυσικής Ι, αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό εργαστηρίου.

    Στην εξέταση πρέπει να έχετε αριθμομηχανή τσέπης («κομπιουτεράκι»). Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων. Στο eClass του Εργαστηρίου Φυσικής Ι στην κατηγορία «Έγγραφα» έχει αναρτηθεί αρχείο με οδηγίες για την τελική εξέταση του εργαστηρίου.

     

    Οι εργαστηριακοί διδάσκοντες του

    Εργαστηρίου Φυσικής Ι της Σχολής ΜΗΧΟΠ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012