• Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης προτάσεων στα πλαίσια της με αρίθμ. 19053/2018 (ΑΔΑ 6ΝΒΧ469Β6Ν-Β12 ) Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος κ.ε.81336

• Συντάχθηκε 19-12-2018 13:59 Πληροφορίες σύνταξης

Ενημερώθηκε: 19-12-2018 15:34

Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της με αρίθμ. 19053/05-11-2018 (ΑΔΑ 6ΝΒΧ469Β6Ν-Β12 ) Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την  απασχόληση ενός ατόμου  (1) ειδικότητας πτυχιούχου Μηχανικού ΑΕΙ ή διοικητικών ή οικονομικών επιστημών ή λογιστικής ή  κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ/ΑΤΕΙ της Ελλάδος ή ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, με επιθυμητό μεταπτυχιακό τίτλο σε χρηματοοικονομικά, Financial Management ή Διοίκηση επιχειρήσεων με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «COMPOSE / Αγροτικές κοινότητες με έργα θετικής ενέργειας», Κ.Ε. 81336 και με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Τσούτσο Θ.