Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος

  • Συντάχθηκε 27-11-2018 13:22 από Paraskevi Panagiotopoulou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ppanagiotopoulou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 9 π.μ. έως 6 μ.μ. θα διεξαχθεί το 1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εγγραφής και παρακολούθησης έχουν όλοι οι φοιτητές και τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στην Επικ. Καθ. Παρασκευή Παναγιωτοπούλου στη διεύθυνση ppanagiotopoulou@isc.tuc.gr.

    Επίσης, υπενθυμίζεται στους διδακτορικούς φοιτητές της Σχολής ΜΗΠΕΡ ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου  πρέπει να υποβάλουν (α) την έκθεση προόδου τους, (β) την περίληψη της εργασίας που θα παρουσιάσουν στο Συνέδριο και (γ) τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής τους στο Συνέδριο.

    Τέλος, όσοι φοιτητές επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στη διοργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου να ενημερώσουν μέσω email (ppanagiotopoulou@isc.tuc.gr) την Επικ. Καθ. Παρασκευή Παναγιωτοπούλου.

     

    Η οργανωτική επιτροπή

    Καθ. Ε. Ψυλλάκη, Διευθύντρια ΠΜΣ ΜΗΠΕΡ

    Επικ. Καθ. Π. Παναγιωτοπούλου

    Επικ. Καθ. Α. Γιαννής


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012