Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 14-11-2018 12:23 από Elia Psillakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: epsillakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 9 π.μ. έως 6 μ.μ. στο Κτίριο Κ2 θα διεξαχθεί πρώτη φορά το 1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής ΜΗΠΕΡ όπου μέσα στα πλαίσια δημόσιας υποστήριξης εκθέσεων προόδου, οι διδακτορικοί φοιτητές της Σχολής θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει το ερευνητικό έργο που παράγεται στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος αλλά και το υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης των διδακτορικών φοιτητών της Σχολής.

    Δικαίωμα εγγραφής και παρακολούθησης έχουν όλοι οι φοιτητές και τα μέλη της πολυτεχνειακής κοινότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στην Επικ. Καθ. Παρασκευή Παναγιωτοπούλου στη διεύθυνση ppanagiotopoulou@isc.tuc.gr. Το αρχείο θα πρέπει να αποθηκευτεί με τα στοιχεία του συμμετέχοντα ως Επίθετο_Όνομα.docx.

    Βεβαιώσεις συμμετοχής θα διατεθούν σε ηλεκτρονική μορφή μετά το πέρας του συνεδρίου σε όλους τους συμμετέχοντες. Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

    Παράλληλα, όλοι οι διδακτορικοί φοιτητές της Σχολής ΜΗΠΕΡ που βρίσκονται στο στάδιο κατάθεσης εκθέσεων προόδου, θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τις περιλήψεις της εργασιών τους μαζί με τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο Συνέδριο. Η διάρκεια κάθε παρουσίασης θα είναι 15 λεπτά (12 λεπτά παρουσίασης και 3 λεπτά ερωτήσεις). Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της Σχολής ΜΗΠΕΡ.

    Το συνέδριο διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Η οργανωτική επιτροπή

    Καθ. Ε. Ψυλλάκη, Διευθύντρια ΠΜΣ ΜΗΠΕΡ

    Επικ. Καθ. Π. Παναγιωτοπούλου

    Επικ. Καθ. Α. Γιαννής


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012