Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Βραβείο Αριστείας 2018

  • Συντάχθηκε 23-10-2018 14:41 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος θα απονείμει για έκτη συνεχή χρονιά το Βραβείο Αριστείας σε έναν Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης για τα ερευνητικά του επιτεύγματα. Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά τη φετινή τελετή απονομής των μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

    Η αξιολόγηση θα γίνει από εξωτερικούς καθηγητές υψηλού ακαδημαϊκού κύρους, οι οποίοι θα επιλεγούν ώστε να καλύπτουν τα γνωστικά αντικείμενα των υποψηφίων. Όπως και τα προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος ο καθηγητής που θα βραβευθεί θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά την τελετή απονομής των μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.

    Υποψηφιότητες για το Βραβείο Αριστείας μπορούν να υποβληθούν μέσω πρότασης που θα γίνει από δύο (2) τουλάχιστον άλλα μέλη ΔΕΠ της ίδιας ή διαφορετικής σχολής. Οι προτάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από μια σύντομη (1-2 σελίδες) περιγραφή των ερευνητικών επιτευγμάτων - διακρίσεων του προτεινόμενου καθηγητή, καθώς και από το βιογραφικό του σημείωμα.

    Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση rector@central.tuc.gr έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.


    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012