Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ενημέρωση σχετικά με τη Διαδικασία Επιλογής των Δικαιούχων Βραβείων Αριστείας του Ιδρύματος Limmat

  • Συντάχθηκε 27-09-2018 09:08 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Σύμφωνα με την από 25.09.2018 ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat [www.limmat.org], με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, ένας από τους σκοπούς του οποίου είναι η επιβράβευση και προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας στον τομέα της Μηχανικής (Engineering), προτίθεται να απονείμει Βραβεία Αριστείας ύψους 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντίστοιχα στους τρεις πρώτους αριστούχους αποφοίτους του 2018 από κάθε Σχολή Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης με τον υψηλότερο βαθμό διπλώματος. 

    Προϋποθέσεις

    Οι δικαιούχοι φοιτητές για τα Βραβεία Αριστείας Limmat θα πρέπει:

    1.       Να έχουν ανακηρυχθεί διπλωματούχοι εντός τους έτους 2018 και έως τις 12.10.2018
    2.       Να έχουν βαθμό διπλώματος μεταξύ των τριών υψηλότερων στη Σχολή τους

    Διαδικασία

    Οι τρεις πρώτοι αριστούχοι κάθε Σχολής θα επιλεγούν σύμφωνα με τους τρεις υψηλότερους βαθμούς διπλώματος από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Ιδρύματος. Αμέσως μόλις ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων, οι Γραμματείες των Σχολών θα ενημερώσουν έγκαιρα τους δικαιούχους αποφοίτους για την κατάθεση επικαιροποιημένων στοιχείων επικοινωνίας και στοιχείων προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού για την κατάθεση των χρηματικών ποσών των βραβείων απευθείας στους δικαιούχους από το Ίδρυμα Limmat. Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα ενημερώσει εγγράφως το Ίδρυμα Limmat για την επιλογή των δικαιούχων, μόλις τα απαραίτητα στοιχεία είναι διαθέσιμα από τις Γραμματείες των Σχολών. Η καταβολή των χρηματικών ποσών των βραβείων θα πραγματοποιηθεί μετά την τελετή απονομής των Διπλωμάτων Μηχανικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2018. Το Πολυτεχνείο Κρήτης δεν εμπλέκεται στη διαδικασία καταβολής των χρηματικών ποσών των βραβείων από το Ίδρυμα Limmat.

    Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η επιλογή των τριών δικαιούχων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια:

    1.       λιγότερα έτη σπουδών
    2.       νωρίτερος χρόνος ανακήρυξης

    Εάν και αυτά τα κριτήρια είναι όμοια, το ζήτημα παραπέμπεται στο Ίδρυμα Limmat για την επιλογή.

    Η επίδοση των τίτλων των βραβείων θα πραγματοποιηθεί κατά την Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 από επίσημο εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat ή του Πολυτεχνείου Κρήτης.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012