Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Πρυτανείας για Aπονομή Βραβείων Αριστείας 2018 από το Ίδρυμα Limmat Stiftung

  • Συντάχθηκε 25-09-2018 14:51 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 25-09-2018 14:52

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την υπογραφή για έκτη συνεχή χρονιά διμερούς συμφωνίας με το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung*, που εδρεύει στη Ζυρίχη της Ελβετίας, για την απονομή Βραβείων Αριστείας σε αποφοίτους Μηχανικούς του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ένας από τους σκοπούς του Ιδρύματος Limmat Stiftung είναι η προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας στον τομέα της Μηχανικής (Engineering).

    Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung πρόκειται να απονείμει Βραβεία Αριστείας ύψους 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντίστοιχα στους τρεις πρώτους αριστούχους αποφοίτους του 2018 από κάθε Σχολή Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης με τον υψηλότερο βαθμό Διπλώματος. Οι υποψήφιοι για τα Βραβεία Αριστείας Limmat θα πρέπει να έχουν ανακηρυχθεί Διπλωματούχοι εντός του έτους 2018 και έως τις 12.10.2018 (ημερομηνία τελευταίας ανακήρυξης για το 2018). Η επίδοση των τίτλων των Βραβείων θα γίνει στις 19.10.2018 κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης από επίσημο εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat ή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Επίσης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung πρόκειται να απονείμει Βραβεία Αριστείας ύψους 3.000€ σε τρεις αριστούχους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Μηχανική» της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα επιλεγούν από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος με βάση το μέσο όρο βαθμολογίας, την επίδοσή τους στην έρευνα και την ποιότητα της μεταπτυχιακής εργασίας. Οι υποψήφιοι για τα συγκεκριμένα βραβεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εντός των προβλεπόμενων ακαδημαϊκών δύο ετών και να έχουν ανακηρυχθεί διπλωματούχοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Μηχανική» εντός του έτους 2018 και έως και τις 30.11.2018. Η επίδοση των τίτλων των Βραβείων θα γίνει στις 7.12.2018 κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης του Πολυτεχνείου Κρήτης από επίσημο εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat ή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

     

    * Το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung [www.limmat.org] ιδρύθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 13 Μαρτίου 1972 και είναι αναγνωρισμένο ως μη κερδοσκοπική οργάνωση. Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, προσπαθώντας να τονώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό.


    Συνημμένα:

    • LIMMAT_2018.pdf
      Μεταφορτώσεις: 635, Μέγεθος: 799 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012