Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δέσμευση αιθουσών του Μηχανογραφικού Κέντρου για την πραγματοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων το χειμερινό ακαδ. εξάμηνο 2018-2019

  • Συντάχθηκε 05-09-2018 14:02 από Panagiotis Kontogiannis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pankontogiannis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

    Παρακαλείται το διδακτικό/εργαστηριακό προσωπικό του ιδρύματος (ή/και οι υπεύθυνοι υλοποίησης των ωρολόγιων προγραμμάτων των Σχολών) που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις αίθουσες υπολογιστών του Μηχανογραφικού Κέντρου για την πραγματοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων κατά το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2018-2019, να συμπληρώσει τη σχετική Αίτηση Δέσμευσης Αίθουσας μέσω της ιστοσελίδας http://www.tuc.gr/210.html, λαμβάνοντας υπόψη η διαθεσιμότητα των αιθουσών, όπως αυτή παρουσιάζεται στο Πρόγράμμα Αιθουσών της ίδιας ιστοσελίδας. 

    Σε περίπτωση που απαιτείται εξειδικευμένο λογισμικό, να συμπληρωθεί άμεσα η αντίστοιχη Αίτηση Εγκατάστασης Λογισμικού, με σκοπό την έγκαιρη και καλύτερη προετοιμασία των μαθημάτων αυτών.

    Εκ μέρους του Τμήματος Εκπαιδευτικής Υπολογιστικής Υποδομής
    Παναγιώτης Κοντογιάννης 


  • Συντάχθηκε 04-10-2018 10:18 από Panagiotis Kontogiannis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pankontogiannis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα το πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων και η δέσμευση αιθουσών υπολογιστών του Μηχανογραφικού Κέντρου θα γίνονται με τη χρήση της κεντρικής πλατφόρμας του ιδρύματος www.program.tuc.gr.

    Μέσω της σελίδας https://www.tuc.gr/index.php?id=210  μπορείτε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα των αιθουσών και να δείτε αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης των αιτήσεων για κράτηση αίθουσας κι εγκατάσταση λογισμικού.

     

    Εκ μέρους του ΤΕΥΥ,

    Παναγιώτης Κοντογιάννης

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012