Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Νέο video και έντυπο Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος

  • Συντάχθηκε 26-06-2018 13:14 από Thelma Mavridou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tmavridou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας,

    Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος “Ακαδημαϊκή συνεργασία του Πολυτεχνείου Κρήτης με το Πανεπιστήμιο του Agder (University of Agder) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος, κ. Νικόλαο Νικολαΐδη, υλοποιήθηκε βίντεο με τίτλο “ Technical University of Crete - Innovation in Engineering and Technology”.

    Στο video προβάλλεται η καινοτομία στην έρευνα που πραγματοποιείται στο Πολυτεχνείο Κρήτης, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με το συνεργαζόμενο Νορβηγικό Πανεπιστήμιο. Η πρώτη επίσημη προβολή του video έγινε την Παρασκευή 20/04/2018, στην εκδήλωση Days of Innovation 2018.

    Το video προβάλλεται στην αρχική σελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης http://www.tuc.gr, ενώ είναι διαθέσιμο  μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=7rbShs4ejH4

    Επίσης, στο πλαίσιο του αναφερόμενου προγράμματος συνεργασίας, υλοποιήθηκε νέα έκδοση του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο: «Research & Technology Innovation at TUC» (Έκδοση 2018), η οποία είναι διαθέσιμη:

    -          σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση: http://www.tuc.gr/index.php?id=257
    -          σε έντυπη μορφή, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Εκ μέρους του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012