Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος 2017

  • Συντάχθηκε 06-12-2017 14:44 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 14-04-2021 19:38

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος.

    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χρηματοδότηση 5 υποτροφιών Αριστείας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για να εκπονήσουν έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το χρηματικό ποσό για κάθε υποτροφία είναι 4.000 δολάρια ΗΠΑ και είναι δωρεά του Παγκρητίου Κληροδοτήματος. Οι υποτροφίες απονέμονται σε τρεις φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του πρώτου έτους και σε δύο φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του δεύτερου έτους προγραμμάτων σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης που οδηγούν σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης.

    Η αξιολόγηση των προτάσεων έγινε από τους Καθηγητές του Ιδρύματος που έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Αριστείας την τελευταία τριετία. Με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής, οι δικαιούχοι των Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος είναι οι:

    • Γκουζιώνης Ιωάννης (ΗΜΜΥ): “Έξυπνη και Γρήγορη Φασματική Απεικόνιση Βασισμένη σε Μηχανική Μάθηση και Μεθόδους Φασματικής Αποπολύπλεξης”
    • Κοκκινάκη Ελένη (ΜΠΔ): “Τοπολογική βελτιστοποίηση κυψελωτών δομών”
    • Κοκκινοπούλου Αικατερίνη (ΜΗΧΟΠ): “Βελτιστοποίηση της Αξιολόγησης των Μητρικών Σχηματισμών Πετρελαίου μέσω του Συνδυασμού των Δεδομένων της Ανάλυσης Rock-Eval, της Περιθλασιμετρίας Ακτίνων Χ (XRD) και της Διαφορικής Θερμικής Ανάλυσης (DTA)- Διαφορικής Θερμιδομετρίας Σάρωσης (DSC)”
    • Μπατιστάτος Νικόλαος-Ίων (ΜΗΠΕΡ): “Ενεργειακή αξιοποίηση βιοστερεών προερχόμενων από μικροκοσκίνση, με αναερόβια χώνευση ξηρού τύπου”
    • Χατζησυμεών Μαρία (ΜΗΠΕΡ): “Καταλυτική υδρογόνωση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για παραγωγή μεθανίου (CH4)”

     

    Η επίδοση των τίτλων των υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης της 8ης Δεκεμβρίου 2017.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012