Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

  • Συντάχθηκε 18-10-2017 15:34 από Nikolaos Bilalis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nbilalis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Τα Εργαστήρια CAD (www.cadlab.tuc.gr) και Μικροκοπής (www.m3.tuc.gr) της Σχολής ΜΠΔ, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ ”Knowledge4Foot: Knowledge Platform for Transferring Research and Innovation in Footwear Manufacturing” θα δώσουν την ευκαιρία σε 20 προπτυχιακούς (που έχουν τελειώσει τα 8ο εξάμηνο) και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν τις τελευταίες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της τεχνολογίας και της έρευνας σχετικά με την υποδηματοποιία, μέσω εικονικής πρακτικής άσκησης βασισμένης στην ενεργό μάθηση, με συμμετοχή σε έργα που θα εκτελεστούν σε συνεργασία με τα συμμετέχοντα στην κοινοπραξία Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα από διάφορες Ευρωπαϊκές Χώρες.
    Η εργασία θα γίνει σε ομάδες και 5 έργα θα παρουσιαστούν τον Μάιο στην Αθήνα σε 5-ημερη Ημερίδα που θα συμμετέχουν οι εκπαιδευόμενοι με πλήρη κάλυψη των εξόδων. Τα καλύτερα θα βραβευτούν από επιτροπή του κλάδου των υποδηματοποιών.
    Η ενέργεια θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου 2017 και τα έργα που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του πρακτικής αυτής άσκησης θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση για διπλωματικές εργασίες που θα αναληφθούν το επόμενο εξάμηνο στα δύο Εργαστήρια.
    Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τους καθηγητές Νικόλαο Μπιλάλη (nbilalis@isc.tuc.gr) και Αριστομένη Αντωνιάδη (antoniadis@dpem.tuc.gr) για λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή και το αντικείμενο.
    Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος, www.knowledge4foot.eu

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012