Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Επείγον- Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη - Βιβλιάρια Υγείας φοιτητών

  • Συντάχθηκε 13-10-2017 10:07 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Σας ενημερώνουμε ότι όσον αφορά στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη ανασφάλιστων φοιτητών, μετά τη ψήφιση του ν.4452/2017(Α 17) ισχύει η παρ.3 του άρθρου 31 του νόμου αυτού, σύμφωνα με την οποία η προαναφερόμενη κατηγορία φοιτητών δικαιούται πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) με κάλυψη των σχετικών δαπανών από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), κατ' ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 33 του ν.4368/2016 (Α'83). Ως εκ τούτου, δεν εκδίδονται πλέον, ούτε και ανανεώνονται Βιβλιάρια Υγείας σε ανασφάλιστους φοιτητές από τις υπηρεσίες του Πολυτεχνείου.
    Αυτό σημαίνει ότι όλα τα βιβλιάρια υγείας φοιτητών του Ιδρύματος που βρίσκονται σε ισχύ (δεν έχουν λήξει) ανακαλούνται. Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν τέτοια βιβλιάρια να μην κάνουν πλέον δαπάνες και να τα επιστρέψουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών καθώς πλέον δεν ισχύουν.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012