Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Υπενθύμιση: 3η Πρόσκληση για συμμετοχή στην Πρακτική Άσκηση το 2017 για τους φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Συντάχθηκε 21-08-2017 17:08 από Nikoleta Banani Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nbanani<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: εξ. συνεργάτης
    Υπενθύμιση!

    =================================
    Χανιά, Παρασκευή 4-8-2017

    Μετά την ολοκλήρωση της 1ης & 2ης πρόσκλησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης, αλλά και μετά την αναδιανομή θέσεων μεταξύ των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, υπάρχουν ακόμα κάποιες κενές θέσεις πρακτικής άσκησης για το τρέχον έτος. Προσκαλούνται, λοιπόν, οι φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης το 2017 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα και αποστέλλοντας στο Γραφείο Πρακτικής (nikininaba<στο>yahoo.gr) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (αναλυτική βαθμολογία από το ΚΕΦ και υπεύθυνη δήλωση κατά περίπτωση).

    https://goo.gl/forms/kLTDLXaZyCZdGtUK2

    Οι συμμετέχοντες ιδανικά, εφόσον επιλεγούν και γίνουν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, θα μπορούν να κάνουν πρακτική εντός του διαστήματος που αρχίζει από 1/9/2017 και τελειώνει 31/10/2017, οπότε λήγει και το τρέχον πρόγραμμα. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια της πρακτικής άσκησης έχει οριστεί στον ένα μήνα.

    Κατά την εγγραφή στην παραπάνω φόρμα και την αποστολή της αναλυτικής βαθμολογίας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαιωτικό e-mail. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβουν e-mail, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η αποστολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τη Κυριακή 27 Αυγούστου.

    Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την παρούσα πρόσκληση εδώ:
    https://www.tuc.gr/index.php?id=7992

    Για την εκτενέστερη ενημέρωση σας για το πρόγραμμα και την επιλογή φορέων απασχόλησης, μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο της Πρακτικής στο:
    http://www.tuc.gr/index.php?id=1853

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και την κ. Μπανανή Νικολέτα, δείτε λεπτομέρειες εδώ:

    https://www.tuc.gr/index.php?id=2454


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012