Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Έρευνα για την αξιολόγηση μαθημάτων. Αφορά ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ, EEΠ (Στα πλαίσια PhD Μαρίας Μπακατσάκη)

  • Συντάχθηκε 14-07-2017 16:29 από Maria Bakatsaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mbakatsaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 14-07-2017 18:07

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα από τα ερευνητικά εργαλεία της διδακτορικής διατριβής μου με αντικείμενο τους «ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ», που εκπονείται στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης με επιβλέποντα τον Καθηγητή Γεώργιο Σταυρουλάκη, Αναπληρωτή Πρύτανη και υπεύθυνο της ΜΟΔΙΠ του Πολυτεχνείου Κρήτης.
    Απευθύνεται στο ακαδημαϊκό προσωπικό (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, συμβασιούχους διδάσκοντες), των οποίων το ακαδημαϊκό έργο (σε επίπεδο διαλέξεων/φροντιστηριακών ασκήσεων/εργαστηρίων) αξιολογείται από τους φοιτητές μέσω των ερωτηματολόγιων αξιολόγησης των μαθημάτων. Η συμπλήρωσή του διαρκεί 5'-10' και γίνεται ηλεκτρονικά ακολουθώντας το link:
    https://survey.tuc.gr/index.php/618815?lang=el
    Η έρευνα διαξάγεται σε όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, ανώνυμη και απόλυτα εμπιστευτική και οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της προαναφερόμενης διδακτορικής διατριβής.
    Επισυνάπτεται το ερωτηματολόγιο σε word μορφή, σε περίπτωση που επιθυμείτε να το συμπληρώσετε, και αφού το εκτυπώσετε, να το αποστείλετε με το εσωτερικό ταχυδρομείο στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, υπόψη κας. Μαρίας Μπακατσάκη ή να το ρίξετε στη θυρίδα του Καθηγ. Γεώργιου Σταυρουλάκη στη Σχολή ΜΠΔ.
    Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες διευκρινίσεις τηλ. 2821037361 ή μέσω e-mail: mariab<στο>isc.tuc[dot]gr (Μαρία Μπακατσάκη).
    Σας ευχαριστώ
    Μαρία Μπακατσάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012