Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση για Δωρεάν Μετακίνησης με αστικά & υπεραστικά ΚΤΕΛ της Κρήτης των ευπαθών οικονομικά φοιτητών

  • Συντάχθηκε 10-07-2017 13:48 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 10-07-2017 14:12

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Γίνεται προσπάθεια να δοθούν σε φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, δωρεάν εισιτήρια αστικών μεταφορών μέσω κοινωνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ της Κρήτης.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των δωρεάν εισιτηρίων είναι η εγγραφή των φοιτητών ή των οικογενειών τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)» μέσω της πανελλαδικής εφαρμογής ΚΕΑ στην ιστοσελίδα http://www.keaprogram.gr εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο ΦΕΚ128/24-1-2017/Β’ τεύχος (επισυνάπτεται). Δίνεται η κατεύθυνση (όχι υποχρέωση) της εγγραφής στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν ώστε να εγκριθεί η αίτηση σας άμεσα.

    Οι φοιτητές που οι ίδιοι υποβάλουν φορολογική δήλωση ή οι οικογένειές τους, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet μπορούν να υποβάλουν μόνοι τους αίτηση ηλεκτρονικά στο www.keaprogram.gr ή να ζητήσουν βοήθεια σε κάποιο ΚΕΠ του Δήμου τους.

    Όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα ΚΕΑ μπορούν έως την αποκλειστική προθεσμία 30/9/2017, να κοινοποιήσουν το έντυπο έγκριση της αίτησής τους στα Γραφεία της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης μαζί με το Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, Τμήμα, ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο, για να διεκδικήσουν τα Δωρεάν Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών που θα δοθούν με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.

    Για την ηλεκτρονική σας επικοινωνία με τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης χρησιμοποιήστε το ιδρυματικό σας email μόνο και στείλτε μας την έγκριση της αίτησης σας στο email: dath<στο>isc.tuc[dot]gr με τίτλο στο μήνυμα σας : ΚΤΕΛ 2017 <ονοματεπώνυμο>.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012