Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Πρόσκληση σε διαδικτυακή διαβούλευση της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG

Πρόσκληση σε διαδικτυακή διαβούλευση της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG

  • Συντάχθηκε 03-07-2017 14:58 από Eleftheria Karagianni Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekaragianni<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών μας ζητήθηκε να αναρτήσουμε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία αφορά πρόσκληση σε διαδικτυακή διαβούλευση

    Η Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG EAC) ξεκίνησε διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και την καλλιέργεια κοινών αξιών, μέσω της τυπικής και της μη τυπικής μάθησης.
    Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 11 Αυγούστου 2017 και τα αποτελέσματα αυτής μαζί με άλλα στοιχεία θα ενσωματωθούν σε Σχέδιο Σύστασης του Συμβουλίου, όπως αναγγέλθηκε στην ανακοίνωση της Επιτροπής Communication on Supporting the prevention of radicalisation leading to violent extremism.

    Ειδικότερα, το ερωτηματολόγιο στο διαδίκτυο επιχειρεί να καταγράψει την άποψη της κοινής γνώμης σχετικά με τον τρόπο που η τυπική και η μη τυπική μάθηση μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία κοινωνιών με μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή.

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαβούλευση και τον υπερσύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να βρείτε εδώ:
    http://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-recommendation-promoting-social-inclusion-and-shared-values-through-formal-and-non-formal-learning_en.
    Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά την ακαδημαϊκή κοινότητα του ιδρύματός σας και να προσκαλέσετε τα μέλη της να συμβάλουν στη διαβούλευση.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης μέσω της εκπαίδευσης, μπορείτε να βρείτε στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο factsheet.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012