Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Προκήρυξη θέσεων Διεθνούς Κινητικότητας για φοιτητές μέσω του Προγράμματος Erasmus+ για το έτος 2017-2018

  • Συντάχθηκε 26-06-2017 12:54 από Eleftheria Karagianni Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekaragianni<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 26-06-2017 12:56

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Οι φοιτητές / φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Διεθνούς Κινητικότητας Erasmus+ προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα μέρος της διπλωματικής τους εργασίας για ένα τρίμηνο ή εξάμηνο κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 στα Παν/μια

    Ben-Gurion University of the Negev στο Ισραήλ ή

    Jordan University of Science and Technology στην Ιορδανία
    ,

    μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο erasmus-plus<στο>isc.tuc[dot]gr (υπόψιν κας Ελευθερίας Καραγιάννη) από την Τρίτη 27/06/2017 έως και Παρασκευή 07/07/2017.

    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες. Η επιχορήγηση ανέρχεται στα 650 ευρώ / μήνα, ενώ καλύπτονται και τα έξοδα ταξιδίου με το ποσό των 275 ευρώ.

    Υπεύθυνοι συμφωνίας είναι: για το Παν/μιο Ben-Gurion University of the Negev, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά από τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος, και για το Jordan University of Science and Technology ο Καθηγητής Γεώργιος Σταυρουλάκης, από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

    Επισυνάπτεται η προκήρυξη, η αίτηση καθώς και υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος Europass

    Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Πρόγραμμα Erasmus+ Διεθνής Κινητικότητα, μπορούν να αναζητηθούν στις παρακάτω ιστοσελίδες:

    Για τη Διεθνή Κινητικότητα στο Πολυτεχνείο Κρήτης https://www.tuc.gr/index.php?id=7012

    Για τη Διεθνή Κινητικότητα που αφορά τους φοιτητές https://www.tuc.gr/index.php?id=7642



    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012