Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Ενεργοποίηση της online έρευνας στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής για την αξιολόγηση των μαθημάτων και εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής

Ενεργοποίηση της online έρευνας στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής για την αξιολόγηση των μαθημάτων και εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής

  • Συντάχθηκε 17-06-2017 04:06 από Maria Bakatsaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mbakatsaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 17-06-2017 18:02

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Προς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Θα ήθελα να ενημερώσω τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι το online ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση των μαθημάτων έχει ενεργοποιηθεί ξανά.
    Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Μηχανογραφικού Κέντρου και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Μαραγκουδάκη, για τη πολύτιμη βοήθεια που μου παρείχε, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με την εφαρμογή LimeSurvey, όπου δυστυχώς αρκετοί φοιτητές, έχασαν τις απαντήσεις τους όταν το σύστημα έληξε τη συνεδρία τους πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη μέγιστη διάρκεια των 120'.
    Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να ξανατρέξετε το ερωτηματολόγιο και σας βγάζει μήνυμα ότι το έχετε ήδη συμπληρώσει, τότε ανοίξτε ένα άλλο φυλλομετρητή (π.χ. Firefox Mozilla ή Google Chrome) και θα μπορέσετε να το ξανατρέξετε.

    Η εφαρμογή LimeSurvey μας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τις απαντήσεις μας, όσες φορές θέλουμε, επιλέγοντας στο τέλος της σελίδας «Επανάληψη αργότερα». Οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε το ερωτηματολόγιο οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε, χωρίς άγχος, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο browser (για να λειτουργήσουν τα cookies της αποθήκευσης). Είναι σημαντικό, η πρώτη αποθήκευση να γίνει πριν περάσουν τα 10' και να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα.

    Για να σας διευκολύνω, έφτιαξα ένα μικρό εγχειρίδιο χρήσης, όπου σας εξηγώ βήμα-βήμα τη διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων σας, το οποίο και επισυνάπτεται.
    Επίσης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ενεργό μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε να έχει τελειώσει η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου και να δωθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να προσπαθήσουν ξανά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, όσοι φοιτητές είχαν την ατυχία να χάσουν τα δεδομένα τους.

    Σας ευχαριστώ πολύ.
    Με εκτίμηση
    Μαρία Μπακατσάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012