Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Υπενθύμιση: 1η Πρόσκληση για συμμετοχή στην Πρακτική Άσκηση το 2017 για φοιτητές ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 30-05-2017 10:54 από Nikoleta Banani Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nbanani<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: εξ. συνεργάτης
    Παρακαλούνται οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης το 2017 να συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα, και να αποστείλουν στο Γραφείο Πρακτικής (nikininaba<στο> yahoo.gr) τα ζητούμενα δικαιολογητικά (αναλυτική βαθμολογία ή/και υπεύθυνη δήλωση κατά περίπτωση).


    https://goo.gl/forms/sCZ0p7X0hEYxJs9g2

    Για την επιβεβαίωση λήψης της αίτησής τους και των δικαιολογητικών θα σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε e-mail παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (δείτε κάτωθι).

    Συνολικά θα διατεθούν 65 θέσεις πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές ΜΗΧΟΠ και οι περισσότερες εκ τις οποίες θα πρέπει να είναι στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αν υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση, δύναται να γίνει ανακατανομή θέσεων πρακτικής από τις Σχολές που υπάρχουν κενές θέσεις.

    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η αποστολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

    Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής, όσο και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα βρείτε στον ιστότοπο της Πρακτική Άσκησης, στη σελίδα «Προσκλήσεις», εδώ:

    https://www.tuc.gr/index.php?id=8045


    Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο της Πρακτικής στο:

    https://www.tuc.gr/internships.html


    Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε ή να επισκέπτεστε το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και την κ. Μπανανή Νικολέτα. Τηλ: 28210 37452, e-mail: nikininaba <στο>yahoo.gr

    Δευτέρα: 12:00-19:00, Τρίτη-Παρασκευή: 9:30-14:30.

    Θέση Γραφείου Πρακτικής: Ισόγειο ΜΗΧΟΠ, Κεντρικό Κτήριο (δεξιά της κεντρικής εισόδου κάτω από τη «στοά», για το κυλικείο).

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012