Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΗΜΜΥ - Φυσική (Ηλεκτρομαγνητισμός) - Τελική εξέταση εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 18-05-2017 13:13 από Nikolaos Schetakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nischetakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 18-05-2017 13:14

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό
    Η τελική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής (Η/M)

    1. Για τους φοιτητές/φοιτήτριες που πραγματοποιούν το τρέχον εξάμηνο τα εργαστήρια, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017, 14:00-16:00 στα αμφιθέατρα Γ2.1 (μπλέ κτίρια). Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά όσους/όσες θα έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργαστηριακές ασκήσεις και θα έχουν προβιβάσιμο βαθμό.

    Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε φέτος κάθε φοιτητής/φοιτήτρια όπως αυτές περιγράφονται στον εργαστηριακό οδηγό, οι ερωτήσεις προετοιμασίας που είναι αναρτημένες στο Courses καθώς και οι εργαστηριακές αναφορές.

    Για σχετικές απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βοηθό μαθήματος Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός) και υπεύθυνο εργαστηριακού μέρους ΥΔ ΗΜΜΥ, κ, Ν. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ) , email address: ( nsxetakis<στο>yahoo[dot]gr ).


    2. Για τους φοιτητές/φοιτήτριες παλαιοτέρων ετών, που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα εργαστήρια (παρουσίες και αναφορές) σε παλαιότερα έτη με τον προηγούμενο διδάσκοντα αλλά οφείλουν την γραπτή εξέταση του εργαστήριου, θα εξεταστούν την ίδια μέρα (2/6/2017) στις 4μμ στο αμφιθέατρο Γ2.1 στην ύλη που είχαν διδαχτεί (σχετικά πειράματα από το βιβλίο του κ. Παντινάκη).
    Για σχετικές απορίες παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κ, Ν. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ) , email address: ( nsxetakis<στο>yahoo[dot]gr ).


    Προσοχή: για να λάβει κάποιος μέρος στην εξέταση της Θεωρίας στις 23/6, πρέπει να έχει τελικό προβιβάσιμο βαθμό σε όλο το εργαστηριακό μέρος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012