Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ημερίδα ΙΕΕΕ και Π.Κ. - Εσωτερικός Έλεγχος & Νέες Τεχνολογίες - Παρασκευή 26.05.2017

  • Συντάχθηκε 17-05-2017 11:25 από Fotios Pasiouras Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: fpasiouras<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, ώρα 10.00-16.00, θα πραγματοποιηθεί στην Πολυτεχνειούπολη (Αμφιθέατρο Γ2.2) ημερίδα του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας (ΙΕΕΕ) με θέμα “Εσωτερικός Έλεγχος & Νέες Τεχνολογίες”.

    Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και την υποστήριξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής και του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης

    Θα καλυφθούν διάφορα θέματα που αφορούν τον Εσωτερικό Έλεγχο, τη Διαχείριση Κινδύνων, την Κανονιστική Συμμόρφωση, την Εταιρική Διακυβέρνηση και τον Ρόλο των Νέων Τεχνολογιών. Οι ομιλητές θα είναι καθηγητές του Π.Κ. και υψηλόβαθμα στελέχη από γνωστές εταιρείες (ΕΛΠΕ, ΕΤΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ΟΤΕ, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Deloitte, ERGO, FOURLIS, ICAP, KPMG). Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

    Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Θα πρέπει όμως να γίνει υποβολή αίτησης συμμετοχής, το συντομότερο δυνατόν. Η αίτηση είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα:
    http://hiia.gr/forms/esoterikoselegchos&neestechnologies-chania.html

    Στους κατόχους της πιστοποίησης CIA και άλλων πιστοποιήσεων θα δοθούν 6 CPEs.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012