Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ηράκλειο, 5-6 Μαΐου

  • Συντάχθηκε 03-05-2017 10:30 από Vasiliki Paggeiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vpaggeiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνεται στο Ηράκλειο 5-6 Μαϊου 2017 απο την Περιφέρεια Kρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το ΚΕ.ΣΥ.Π., την Ομοσπονδία Γονέων Ν. Ηρακλείου, το ΚΕΣΥΠ Ηρακλείου και τον Σύλλογο Γονέων του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου.

    Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.), γονείς, εκπαιδευτικούς, νέους και κάθε ενδιαφερόμενο. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και επαγγελματικών φορέων, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες σπουδών μετά το Γυμνάσιο και το Λύκειο, καθώς και για διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα, με σκοπό να διευκολυνθούν στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αποφάσεις τους.

    Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες. Στην πρώτη θα υπάρχουν εισηγήσεις των φορέων, ενώ στη δεύτερη ενότητα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από τους εκπρόσωπους του κάθε φορέα στα περίπτερα πληροφόρησης. Στην τρίτη ενότητα θα υλοποιηθούν για μαθητές και γονείς εργαστήρια επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο πλαίσιο της διημερίδας θα υπάρχουν μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα εκπροσωπηθεί από εκπροσώπους του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας και του Εργαστηριακού-Διδακτικού Προσωπικού της Σχολής ΜΗΠΕΡ, καθώς και από φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012