Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Υπενθύμιση: 1η Πρόσκληση για συμμετοχή στην Πρακτική Άσκηση το 2017 για φοιτητές ΜΠΔ, ΗΜΜΥ, ΜΗΠΕΡ, ΑΡΧΜΗΧ.

  • Συντάχθηκε 03-05-2017 09:26 από Nikoleta Banani Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nbanani<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: συμβασιούχος. Άλλες ιδιότητες: εξ. συνεργάτης
    Παρακαλούνται οι φοιτητές των Σχολών ΜΠΔ, ΗΜΜΥ, ΜΗΠΕΡ & ΑΡΧ ΜΗΧ να δηλώσουν άμεσα την πρόθεσή τους να κάνουν πρακτική φέτος και ως τον Οκτώβριο του 2017, οπότε λήγει το τρέχον πρόγραμμα.

    Καταληκτική ημερομηνία για την 1η πρόσκληση για ΜΠΔ, ΜΗΠΕΡ & ΗΜΜΥ είναι η ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2017, ενώ για τους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς η ΤΡΙΤΗ 9/5/2017.


    Δείτε αναλυτικά τις προσκλήσεις, τα κριτήρια επιλογής των φοιτητών, συμπληρώστε τις αντίστοιχες φόρμες και στείλτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

    Πρόσκληση ΜΠΔ


    Πρόσκληση ΜΗΠΕΡ

    Πρόσκληση ΗΜΜΥ

    Πρόσκληση ΑΡΧ.ΜΗΧ.


    Για την εκτενέστερη ενημέρωση σας για το πρόγραμμα και την επιλογή φορέων απασχόλησης, μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο της Πρακτικής στο:
    http://www.tuc.gr/index.php?id=1853



    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε ή να επισκέπτεστε το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και την κ. Μπανανή Νικολέτα.

    Τηλ: 28210 37452,

    e-mail: nikininaba<στο>yahoo.gr

    Δευτέρα: 12:00-19:00, Τρίτη-Παρασκευή: 9:30-14:30.

    Θέση Γραφείου Πρακτικής: Ισόγειο ΜΗΧΟΠ, Κεντρικό Κτήριο (δεξιά της κεντρικής εισόδου κάτω από τη «στοά», για το κυλικείο).


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012