Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΠΕΙΓΟΝ: AXA Postdoctoral campaign

  • Συντάχθηκε 24-04-2017 13:47 από Dionysios Christopoulos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dchristopoulos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.
    Ανακοίνωση Δυνατότητας Υποβολής Αίτησης για Μεταδιδακτορική Έρευνα Χρηματοδοτούμενη από το AXA Research Fund

    Το ΠΚ δύναται να συμμετάσχει με υποβολή έως 2 υποψηφιοτήτων για μεταδιδάκτορες φοιτητές. Ο οργανισμός ΑΧΑ θα αξιολογήσει τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά και κατόπιν αυτού θα αποφασίσει πόσες πιθανές θέσεις για μεταδιδάκτορες θα δώσει στο ΠΚ. Αν δοθούν θέσεις μεταδιδακτόρων στο ΠΚ, οι υποψήφιοι που έχουν προκριθεί θα υποβάλουν αιτήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν από την ΑΧΑ για πιθανή χρηματοδότηση.

    Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση με (1) βιογραφικό σημείωμα (2) σύντομη (έως 2000 χαρακτήρες) περίληψη της προτεινόμενης μεταδιδακτορικής έρευνας και (3) αιτιολόγηση της σύνδεσης της έρευνας με τους στόχους του AXA Research Fund σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο οδηγό. Λάβετε υπόψη ότι οι υποτροφίες AXA είναι άκρως ανταγωνιστικές και το περιεχόμενο της προτεινόμενης έρευνας πρέπει να εμπίπτει στις περιοχές ενδιαφέροντος όπως αυτές ορίζονται στον επισυναπτόμενο οδηγό.

    Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στην κα. Ζίνα Τζομπανάκη (Πρυτανεία) μέχρι τις 7 Μαΐου 2017 με κοινοποίηση στον Δ. Χριστόπουλο, ΜΗΧΟΠ στη διεύθυνηση: dionisi at mred.tuc.gr. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από Επιτροπή αξιολόγησης που θα οριστεί μετά την κατάθεση των αιτήσεων προς αποφυγήν σύγκρουσης συμφερόντων.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεδομένου ότι η ΑΧΑ έχει αλλάξει την διαδικασία για τις αιτήσεις φέτος, να διαβάσετε προσεκτικά τον επισυναπτόμενο οδηγό σε θέματα που αφορούν την επιλεξιμότητα υποψηφίων και ερευνητικών θεμάτων.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012