Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας - Επισκέπτες κατέκλυσαν την Πολυτεχνειούπολη

  • Συντάχθηκε 05-04-2017 09:50 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών, αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες, κατέκλυσαν την Πολυτεχνειούπολη τη Δευτέρα 3 Απριλίου κατά τη διάρκεια της Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία!

    Περίπου 1700 επισκέπτες, με την καθοδήγηση εθελοντών φοιτητών μας, περιηγήθηκαν σε όλη την Πολυτεχνειούπολη, ξεναγήθηκαν στις πέντε Σχολές του Ιδρύματος και στη Βιβλιοθήκη και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν «ανοικτά μαθήματα». Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος οι επισκέπτες μας δεν ήταν μόνο από την Κρήτη, αλλά για πρώτη φορά συμμετείχαν μαθητές από την Αθήνα, την Κύπρο και την Σουηδία!

    Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε αρχικά τα μηνύματα που λάβαμε από συμμετέχοντα σχολεία, με τα οποία δηλώνουν τον ενθουσιασμό για τη συμμετοχή των μαθητών τους, συγχαίρουν το Ίδρυμα για τη διοργάνωση της Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας και κυρίως ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος (διδακτικό και εργαστηριακό) για την οργάνωση και τη φροντίδα των επισκεπτών πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων.

    Με τη σειρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, που αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της εκδήλωσης και ήταν παρόντες μέχρι το τέλος της εκδήλωσης ξεναγώντας, καθοδηγώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο μαθητών όσο και των υπολοίπων επισκεπτών που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το Ίδρυμά μας.

    Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά το προσωπικό και τις επιτροπές προβολής των Σχολών, καθώς και το προσωπικό των υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, εργαστήκατε ακούραστα και συμβάλλατε στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής για το Ίδρυμα εκδήλωσης.

    Τέλος, το Πολυτεχνείο Κρήτης ευχαριστεί τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που ήταν παρόντες σε όλη την Πολυτεχνειούπολη με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τις εταιρείες ΓΡΗΓΟΡΗΣ και ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ για τις χορηγίες τους.

    Επισκεφθείτε την Photo Gallery της Ανοικτής Ημέρας: http://www.tuc.gr/index.php?id=7721


    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012