Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συνοπτικός διαγωνισμός για την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών εκδρομών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

  • Συντάχθηκε 29-03-2017 13:20 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με ανοικτές διαδικασίες, σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την επιλογή αναδόχου/ αναδόχων για την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών εκδρομών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 των Σχολών Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, σύμφωνα με τους όρους και τις υποχρεώσεις που θέτει η υπ΄αριθμ 3210/28.3.2017 διακήρυξη.

    Η σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:
    ΤΜΗΜΑ Α) Για τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) μία (1) εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα από τις 21 έως τις 27 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του μαθήματος «Ασκήσεις Υπαίθρου ΙΙΙ», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    ΤΜΗΜΑ Β) Για τη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ) μία (1) εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα από τις 22 έως τις 25 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του μαθήματος «Ασκήσεις Πεδίου ΙΙ», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    ΤΜΗΜΑ Γ) Τέσσερις (4) Ημερήσιες Εκδρομές εντός Κρήτης που αναλύονται ως εξής:
    1. Σχολή ΜΗΠΕΡ – Στο πλαίσιο του Μαθήματος «Ασκήσεις Πεδίου Ι»:
    Μετακίνηση 112 ατόμων με δύο μεγάλα λεωφορεία προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία ημερήσια εκδρομή στα Χανιά στις 22.5.2017 ως εξής: Στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑ Χανίων στον Κουμπελή και στην Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά Ακρωτηρίου, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.
    2. Σχολή ΜΗΧΟΠ- Στο πλαίσιο των Μαθημάτων «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ι (ΜΟΠ 702)»:
    Μετακίνηση 102 ατόμων με δύο μεγάλα λεωφορεία προκειμένου να πραγματοποιηθούν δύο ημερήσιες εκδρομές στις 22 και 23 Μαΐου 2017 Χανιά-Σίσσες-Πέραμα-Ανώγεια-οροπέδιο Νίδας και Χανιά-Φαλάσαρνα-Έλος-Τοπόλια-Χανιά, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.
    3. Σχολή ΜΗΧΟΠ- Στο πλαίσιο του μαθήματος «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΙΙ (ΜΟΠ704)»:
    Μετακίνηση 100 ατόμων με δύο λεωφορεία προκειμένου να πραγματοποιηθούν το μήνα Νοέμβριο 2017 δύο ημερήσιες εκδρομές στην Αγία Γαλήνη, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.
    4. Σχολή ΜΗΧΟΠ- Στο πλαίσιο του «ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΑ- ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ (ΜΟΠ 303)»:
    Μετακίνηση με ένα μεγάλο λεωφορείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία ημερήσια Εκδρομή τον μήνα Μάιο 2017 στην Περιοχή Βαλσαμιώτη, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο παράρτημα Β’ «Τεχνικές προδιαγραφές» της παρούσας διακήρυξης.

    Προσφορές μπορούν να υποβληθούν είτε για το σύνολο των τμημάτων είτε για το Τμήμα Α, είτε για το Τμήμα Β, είτε για το Τμήμα Γ.
    Η κατακύρωση μπορεί να γίνει σε περισσότερους του ενός αναδόχους.

    Επισημαίνεται ότι για το Τμήμα Γ που περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές εκδρομές η κατακύρωση θα γίνει σε έναν ανάδοχο.

    Συνολικός προϋπολογισμός διαγωνισμού: 35.700,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οι προϋπολογισμοί των επιμέρους τμημάτων αναφέρονται αναλυτικά στην υπ΄αριθμ 3210/28.3.2017 διακήρυξη.

    Επισυνάπτονται: α) περίληψη της υπ΄αριθμ 3210/28.3.2017 διακήρυξης, β) το πλήρες κείμενο της υπ΄αριθμ 3210/28.3.2017 διακήρυξης, γ) το παράρτημα Γ "ΤΕΥΔ" της διακήρυξης σε επεξεργάσιμη μορφή, δ) το παράρτημα Ε' "Υποδείγματα Οικονομικών Προσφορών" της διακήρυξης σε επεξεργάσιμη μορφή.

    Εκ μέρους του Τμήματος Προμηθειών
    Ιωάννα Κάβαλου

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012