Ενημέρωση για την IEEE και πρόσβαση στα αρχεία παλαιότερων ετών (archives) της IEEE

• Συντάχθηκε 27-03-2017 09:30 από Maria Ntaountaki Πληροφορίες σύνταξης

Email συντάκτη: mntaountaki<στο>tuc.gr

Ενημερώθηκε: 27-03-2017 09:56

Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της πολυτεχνειακής κοινότητας, ότι η σύμβαση με την IEEE έληξε στο τέλος του 2016 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο εκδότης να διακόψει την online πρόσβαση στα μέλη του Σ.Ε.Α.Β. (Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών), όπως προβλέπεται από τη σύμβαση.

Εν αναμονή της υπογρφής της σύμβασης για το 2017, ώστε τα μέλη του Σ.Ε.Α.Β. να έχουν πρόσβαση έως και το περιεχόμενο του 2017, η πρόσβαση για τα ηλεκτρονικά περιοδικά της IEEE θα γίνεται μέσω του Συστήματος διάθεσης archives των συνδρομών του HEAL-Link Μέχρι σήμερα, έχουμε παραλάβει από τον εκδότη, και κατ΄επέκταση είναι διαθέσιμο το περιεχόμενο, για τα έτη 2006-2008 και 2010-2012.
    Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για τη διάθεση των Proceedings της IEEE.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρόσβαση στο "Σύστημα διάθεσης archives των συνδρομών του HEAL-Link":
    [*] ελέγχεται μέσω των δηλωμένων διευθύνσεων IP του κάθε ιδρύματος και
    [*] ισχύουν οι όροι των συμβολαίων για τη χρήση του περιεχομένου.

Από τη Βιβλιοθήκη,
    Μαρία Νταουντάκη