Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εκμίσθωση κυλικείου εντός του Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας

  • Συντάχθηκε 07-03-2017 14:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 2076/07-03-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

    Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας & του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης με έδρα τα Χανιά, προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, για την ανάδειξη μισθωτή του κυλικείου εντός του Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Ακρωτήρι Χανίων.

    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποίησης στο κτήριο Ε4 (Γραφείο Ε4.103, Α’ όροφος) του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Πολυτεχνειούπολη.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, προκειμένου να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης ή, εφόσον το επιθυμούν, να οργανώσουν με αντιπρόσωπο της Εταιρείας επίσκεψη στο χώρο του κυλικείου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 – 13.00 στο τηλέφωνο 6932-533339 ή στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης www.tuc.gr ή της Εταιρείας Αξιοποίησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και στη διεύθυνση www.eadip.tuc.gr.


    Ο Διευθύνων Σύμβουλος



    Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012