Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Λήξη προθεσμίας για υποβολή προτάσεων -πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Έρευνας και Σωματιδιακής Φυσικής (CERN) 2011

Λήξη προθεσμίας για υποβολή προτάσεων -πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Έρευνας και Σωματιδιακής Φυσικής (CERN) 2011

  • Συντάχθηκε 30-11-2010 13:32 από Pagona Makri Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pamakri<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 30-11-2010 13:42

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, υπάλληλος ΜΗΧΟΠ
    Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΙΚΥ, στο πλαίσιο εφαρμογής της από 12-3-2009 υπογραφείσας Συμφωνίας μεταξύ ΙΚΥ – ΕΜΠ – CERN και βάσει του απο 18-5-2010 επισυναπτόμενου Μνημόνιου Συνεργασίας μεταξύ του ΙΚΥ και όλων των Πανεπιστημίων όπως αυτά εκπροσωπούνται από το ΕΜΠ, προχωρεί στην έναρξη υλοποίησης του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης Ελλήνων Μηχανικών, Θεωρητικών και Θετικών επιστημόνων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Έρευνας Σωματιδιακής Φυσικής (CERN) για το έτος 2011 και προσκαλεί τα Ελληνικά Πανεπιστήμια να υποβάλουν μέσω τεκμηριωμένων προτάσεων μέχρι και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου2010, τις ερευνητικές ανάγκες τους, τα κονδύλια τα οποία δεσμεύονται να διαθέσουν και τον αριθμό των συγχρηματοδοτούμενων θέσεων υποτροφιών, για όλες τις Επιτροπές Επιλογής CERN έτους 2011 των εξής κατηγοριών Προγραμμάτων Μετεκπαίδευσης CERN:


    1) Υποψήφιοι Μεταδιδάκτορες (Fellows). Η συγχρηματοδότηση έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες και αφορά στην εκπόνηση έρευνας ή ανάληψη ερευνητικού έργου του υποτρόφου.

    2) Υποψήφιοι Διδάκτορες (Doctoral Students). Η συγχρηματοδότηση έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες και αφορά στην εκπόνηση διδακτορικής διατριβής του υποτρόφου.

    3) Τεχνικοί Φοιτητές (Technical Students). Η συγχρηματοδότηση έχει διάρκεια πέντε (5) μήνες και αφορά στην εκπόνηση διπλωματικής ή μεταπτυχιακής εργασίας του υποτρόφου.

    4) Διοικητικοί Φοιτητές (Administrative Students). Η συγχρηματοδότηση έχει διάρκεια δύο (2) μήνες και αφορά στην πραγματοποίηση περιόδου πρακτικής άσκησης του υποτρόφου, σε τομείς Διοίκησης.

    5) Θερινοί Φοιτητές (Summer Students). Η συγχρηματοδότηση έχει διάρκεια δύο (2) μήνες και αφορά στη μετεκπαίδευση του υποτρόφου, κατά τη θερινή περίοδο.

    Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, στη διεύθυνση http://www.tuc.gr/450.html έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή των σχετικών προτάσεων.

    Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν με τη συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, με συστημένη επιστολή στο ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Ταχ. Διεύθυνση: Μακρή 1 & Δ. Αρεοπαγίτου, ΤΚ 117 42, Αθήνα), υπόψη κ. Γιώτας Κρέζου. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μάρθα Αγιουτάκη, στο τηλ 210-3726380, e-mail magiou@iky.gr, και fax: 210-3252468.


    Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012