Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΠΕΡ 6ο εξάμηνο/Τεχνολογίες Ενέργειας και Περιβάλλοντος ,Έναρξη Μαθήματος

  • Συντάχθηκε 06-02-2017 10:55 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
    Τεχνολογίες Ενέργειας και Περιβάλλοντος

    Το μάθημα θα αρχίσει την Παρασκευή 10/02/2017 (1100 -1300 για το τμήμα Α και 1300-1500 για το τμήμα Β) σύμφωνα με το πρόγραμμα εαρινού εξαμήνου του ΜΗΠΕΡ.

    Το μάθημα αποτελείται από τις θεωρητικές διαλέξεις και τις εργαστηριακές ασκήσεις.

    Η παρουσία των φοιτητών/φοιτητριών είναι υποχρεωτική και στις θεωρητικές διαλέξεις και στις εργαστηριακές ασκήσεις. Οι φοιτητές δικαιούνται να κάνουν συνολικά μία (1) απουσία στα εργαστήρια και στις διαλέξεις. Με την 2η απουσία οι φοιτητές υποχρεούνται να επαναλάβουν όλο το μάθημα σε επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Ο συνολικός κανονισμός του εργαστηριακού μαθήματος θα αναρτηθεί στη στήλη έγγραφα του μαθήματος στο e-class.


    Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 προβλέπεται η πραγματοποίηση έξι (6) εργαστηριακών ασκήσεων και τριών (3) δίωρων θεωρητικών διαλέξεων. Οι θεωρητικές διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο τμήματα φοιτητών: «Τμήμα Α» (από το γράμμα Α του επιθέτου μέχρι το ΛΟΥΠ) και «Τμήμα Β» ( από ΜΑ μέχρι τέλους), σύμφωνα με πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στη στήλη έγγραφα του μαθήματος στο e-class. Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν από την εβδομάδα 6-10/4 μέχρι την εβδομάδα 8-12/5 σύμφωνα με πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στη στήλη έγγραφα του μαθήματος στο e-class. Κάθε φοιτητής θα πρέπει να εγγραφεί σε μια εργαστηριακή ομάδα των 3 ατόμων

    Όλοι οι φοιτητές (ακόμα κι όσοι είχαν εγγραφεί πέρσι) πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα στο eclass και να επιλέξουν μια από τις εργαστηριακές ομάδες που φαίνονται στο πρόγραμμα.


    Υπεύθυνοι καθηγητές (με αλφαβητική σειρά)
    Κολοκοτσά Δ., Λαζαρίδης Μ., Τσούτσος Θ.

    Εργαστηριακοί διδάσκοντες (με αλφαβητική σειρά)
    Γλυτσός Θ., Κανάκης Ι., Σπυριδάκη Α.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012