Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

HMMY, Εργαστήριο Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός): Εγγραφές Φοιτητών

  • Συντάχθηκε 03-02-2017 08:54 από Nikolaos Schetakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nischetakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 03-02-2017 18:03

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό
    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός) για τους φοιτητές/τριες της Σχολής ΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθούν αυστηρά από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, 9πμ έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, 1μμ. Οι εγγραφές στο Εργαστήριο γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του μαθήματος στο Courses στις "Κρατήσεις".

    1. Εγγραφή στα Εργαστηριακά Τμήματα αυτών που δηλώνουν για 1η φορά το μάθημα καθως και των φοιτητών που οφείλουν να παρακολουθήσουν πάλι το εργαστήριο.

    Κάθε φοιτητής θα ανήκει σε μια τριμελή εργαστηριακή ομάδα και θα κάνει εργαστήριο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες*. Οι ομάδες θα χωριστούν από τους διδάσκοντες σε γκρουπ “Group A” που θα ξεκινήσουν εργαστήρια πρώτοι, και “Group B” που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Οι σχετικές λίστες θα ανακοινωθούν με το πέρας των εγγραφών.

    Διαδικασία εγγραφής:

    Αρχικά οι φοιτητές οφείλουν να δημιουργήσουν τριμελείς “ομάδες εργασίας”, μέσω της "Δημιουργίας Ομάδων" του ιστοχώρου του μαθήματος. Έπειτα τα άτομα της κάθε ομάδας πρέπει να εγγραφούν στο ΙΔΙΟ εργαστηριακό τμήμα (ημέρα και ώρα), μεσω του tab “Προγραμματισμός – Κρατήσεις”. Στην συνέχεια θα γίνει απο τους διδάσκοντες η τοποθέτηση των ομάδων στα εβδομαδιαία “Group A” και “Group B” οπότε και θα βγεί σχετική ανακοίνωση.

    Τα διαθέσιμα εργαστηριακά τμήματα είναι:
    HMMY1: Πέμπτη 14:00-16:00
    HMMY2: Πέμπτη 16:00-18:00
    HMMY3: Πέμπτη 18:00-20:00
    HMMY4: Παρασκευή 16:00-18:00
    HMMY5: Παρασκευή 18:00-20:00

    Το εργαστήριο ξεκινά:
    Για τις ομάδες του “Group A”: την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και
    Για τις ομάδες του “Group B”: την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.





    2. Λίστα εγγραφής φοιτητών παλαιοτέρων ετών που οφείλουν να δώσουν μονο τελική εξέταση στο εργαστήριο.

    Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα στο παρελθόν και ΔΕΝ εχουν προβιβάσιμο βαθμό ενώ έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεωτικές παρουσίες τους στο εργαστήριο ή που οφείλουν μόνο την τελική εξέταση στο εργαστήριο, παρακαλούνται να εγγραφούν στις Κρατήσεις του ιστοχώρου του μαθήματος, σε αυτη την λίστα .

    Σε περίπτωση που υπάρχει αμφιβολία για το εάν πρέπει να παρακολουθήσετε εκ νέου τα εργαστήρια ή οφείλετε μόνο τελική εξέταση παρακαλώ επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του εργαστηριακού μέρους κ. N. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ), email address: nsxetakis<στο>yahoo[dot]gr ).




    Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βοηθό μαθήματος Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός) και υπεύθυνο εργαστηριακού μέρους ΥΔ ΗΜΜΥ, κ. Ν. Σχετάκη ( γραφείο: κτ. Επιστημών, Α᾽όροφος - 141.B.90 ) , email address: nsxetakis<στο>yahoo[dot]gr .


    *Στο φάκελο Εγγραφα έχει ανέβει ο Κανονισμός του Εργαστηρίου Φυσικής για ενημέρωση.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012