Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Προκήρυξη ΕΛΙΔΕΚ για στήριξη νέων επιστημόνων – μεταδιδακτόρων | Ενημερωτική συζήτηση στο ΙΤΕ, στις 16/1/2017

  • Συντάχθηκε 12-01-2017 15:17 από Thelma Mavridou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tmavridou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Στις 30 Ιανουαρίου 2017 ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων για τους ενδιαφερόμενους μεταδιδακτορικούς ερευνητές, στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης του ΕΛΙΔΕΚ για την Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η 31η Μαρτίου 2017. Η συνολική δημόσια δαπάνη της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται στα 9.000.000€, ενώ το ανώτατο όριο χρηματοδότησης κάθε ερευνητικού έργου είναι τα 200.000 €.

    Σχετική ενημερωτική/ανοικτή συζήτηση διοργανώνεται από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με ομιλητή τον καθηγητή Κώστα Φωτάκη, Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, με τίτλο: «Ερευνητικά προγράμματα ΕΛΙΔΕΚ για τη στήριξη νέων επιστημόνων (υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες)». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Γ. Λιάνης» του ΙΤΕ τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου και ώρα 12.00.

    Στόχος των δράσεων του ΕΛΙΔΕΚ, στο πλαίσιο της Εθνικής στρατηγικής για την Έρευνα και την Καινοτομία, είναι η στήριξη του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού με τη δημιουργία ελκυστικών ευκαιριών για την διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας στη χώρα.

    Επισυνάπτεται η σχετική προκήρυξη.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012