Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος 2016

  • Συντάχθηκε 13-12-2016 17:20 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 14-04-2021 19:40

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος.

    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χρηματοδότηση 4 υποτροφιών αριστείας για μεταπτυχιακούς φοιτητές για να εκπονήσουν έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το χρηματικό ποσό για κάθε υποτροφία είναι 4500 δολάρια ΗΠΑ και είναι δωρεά του Παγκρητίου Κληροδοτήματος. Οι υποτροφίες απονέμονται σε δύο φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του πρώτου έτους και σε δύο φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του δεύτερου έτους προγραμμάτων σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης που οδηγούν σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης.

    Η αξιολόγηση των προτάσεων έγινε από τους Καθηγητές του Ιδρύματος που έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Αριστείας την τελευταία τριετία. Η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στην παρακάτω κατάταξη, μετά από λεπτομερή αξιολόγηση και δύο συνεδριάσεις.

    Σημειώνεται πως στο τελικό στάδιο αξιολόγησης υπήρχαν περισσότερες προτάσεις υψηλού επιπέδου από τον αριθμό των διαθέσιμων υποτροφιών, δυσκολεύοντας το έργο της Επιτροπής, αλλά ταυτόχρονα στέλνοντας ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

    Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

    Υποτροφίες φοιτητών Μ.Δ.Ε. στην αρχή του 1ου έτους:

    1. Μαρία Γεωργοπούλου (ΜΗΠΕΡ): “Nanopharmalysis-Kατασκευή μικρής κλίμακας καινοτόμου φίλτρου υποστρώματος - νανοσωλήνων άνθρακα για την απομάκρυνση φαρμακευτικών ενώσεων από νερό”.

    2. Αντώνιος Γεωργαντάς (ΜΠΔ): “Robust optimization approaches for portfolio selection: A computational and comparative analysis”.

    Υποτροφίες φοιτητών Μ.Δ.Ε. στην αρχή του 2ου έτους:

    1. Βασίλειος Πεζούλας (ΗΜΜΥ): “Cerebellum voxel-wise clustering and gender-based functional connectivity analysis: a resting-state fMRI study”.

    2. Στυλιανός Τσατσαρούνος (ΜΗΧΟΠ): “Guardian: monitoring, sensing and protecting people through wearable sensors and drones”.

    Η επίδοση των τίτλων των υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης της 16ης Δεκεμβρίου 2016.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012