Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Βραβείο καλύτερης διδακτορικής διατριβής 2016 από την ECCOMAS

  • Συντάχθηκε 01-12-2016 09:06 από Georgios Stavroulakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gestavroulakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Η European Community on Computational Methods in Applied Sciences (ECCOMAS) προκηρύσσει δύο βραβεία καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής στην επιστημονική περιοχή της Υπολογιστικής Μηχανικής, που ολοκληρώθηκε το 2016 – (βλ. σχετική προκήρυξη στην ιστοσελίδα της ECCOMAS)

    Για το σκοπό αυτό κάθε εθνική εταιρία υπολογιστικής μηχανικής – εν προκειμένω η Ελληνική Εταιρία Υπολογιστικής Μηχανικής (ΕΛΕΤΥΜ) – θα επιλέξει, μετά από διαδικασία αξιολόγησης από ειδική επιτροπή που θα οριστεί από το ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ, την καλύτερη διατριβή και θα την προωθήσει στην ΕCCOMAS με υποψηφιότητα για βράβευση. Οι διατριβές θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από τις 7-μελείς εξεταστικές επιτροπές εντός του 2016.

    Σημειώνεται ότι η διατριβή που θα επιλεγεί από την ΕΛΕΤΥΜ, θα βραβευτεί στο ECCOMAS Young Investigator Conference - YIC 2017 το οποίο θα διεξαχθεί 13-15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Μιλάνο Ιταλίας.

    Όσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα, πρέπει να αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τη διατριβή στη διεύθυνση mpapadra<στο>central.ntua[dot]gr το αργότερο μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017.

    Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ


    Καθηγητής Μ. Παπαδρακάκης
    Πρόεδρος



© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012