Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων κατάταξης δικαιούχων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

  • Συντάχθηκε 27-10-2016 13:50 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Ανακοινώνουμε την τελική λίστα κατάταξης δικαιούχων στέγασης των πρωτοετών φοιτητών και των φοιτητών λοιπών ετών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, κατά σειρά προτεραιότητας και σύμφωνα με την απόφαση περί κριτηρίων επιλογής της Συγκλήτου του Ιδρύματος.
    Η λίστα αυτή εγκρίθηκε από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας στη συνεδρίαση της Τρίτης 25/10/2016 και από τη Σύγκλητο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 26/10/2016.
    Επισυνάπτονται στο τέλος της ανακοίνωσης, ξεχωριστά οι λίστες των δικαιούχων πρωτοετών φοιτητών και φοιτητών λοιπών ετών.
    Οι δικαιούχοι στέγασης έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων ούτως ώστε να δηλώσουν εάν επιθυμούν να μείνουν στην Εστία του Ιδρύματος ή να λάβουν το Στεγαστικό Επίδομα (βάση του Ν.3220/2004 των 1000€) ή (όσοι δεν δικαιούνται το Επίδομα αυτό) την ανταποδοτική υποτροφία που δίνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Οι ανταποδοτικές υποτροφίες θα καθοριστούν σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Φοιτητικής Μέριμνας.

    Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο κανονισμό της φοιτητικής εστίας δύναται τελικός δικαιούχος για την Φοιτητική Εστία να ζητήσει την αμοιβαία αλλαγή του με τελικό δικαιούχο Στεγαστικού Επιδόματος ή ανταποδοτικής υποτροφίας (και αντίστροφα) τηρώντας τη σειρά προτεραιότητας σε κάθε λίστα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει αίτηση στη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων για την αλλαγή αυτή. Λεπτομερής ενημέρωση για την ακριβή διαδικασία θα αποσταλεί στα προσωπικά email (αυτά που διαθέτουν στο Πολυτεχνείο) των δικαιούχων τις επόμενες ημέρες.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012