Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμμετοχή φοιτητών στην αξιολόγηση του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσω του συστήματος U-multirank

  • Συντάχθηκε 26-10-2016 11:16 από Thelma Mavridou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tmavridou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην ανεξάρτητη αξιολόγηση των Πανεπιστημίων μέσω του συστήματος U-multirank με τη συμμετοχή τυχαία επιλεγμένων προπτυχιακών φοιτητών των Σχολών Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, Μηχανικών Περιβάλλοντος και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών. Το σύστημα αξιολόγησης U-multirank χρησιμοποιεί πολλά κριτήρια καθώς και τη γνώμη των φοιτητών, δίδει σε κάθε ενδιαφερόμενο διαφορετική 'κατάταξη' των ΑΕΙ ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του, και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ανεξάρτητο σύστημα αξιολόγησης κατάλληλα προσαρμοσμένο στο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό σύστημα.

    Πεντακόσιοι τυχαία επιλεγμένοι προπτυχιακοί φοιτητές
    από τις Σχολές ΜΠΔ, ΜΗΠΕΡ και ΗΜΜΥ έχουν ήδη λάβει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο πρόσκληση και προσωπικό, ανώνυμο κωδικό για να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση και να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπως θα κάνουν χιλιάδες άλλοι φοιτητές, και να βοηθήσετε το Πολυτεχνείο Κρήτης να βελτιωθεί.

    Ανταποκριθείτε μέχρι… τέλος Δεκεμβρίου 2016!

    Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα U-multirank: http://umultirank.org/#!/home?trackType=home

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012