Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Βραβείο Αριστείας 2016

  • Συντάχθηκε 30-09-2016 15:33 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος θα απονείμει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Βραβείο Αριστείας 2016 σε ένα καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης για τα ερευνητικά επιτεύγματα του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016 (από 1 Σεπτεμβρίου 2015 έως 31 Αυγούστου 2016). Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή απονομής των μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.

    Για το λόγο αυτό, θα παρακαλούσαμε τους ενδιαφερόμενους καθηγητές να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ή να προτείνουν συναδέλφους τους. Οι προτάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από μια σύντομη (1-2 σελίδες) περιγραφή των ερευνητικών επιτευγμάτων - διακρίσεων του προτεινόμενου καθηγητή και τα οποία θα πρέπει να έγιναν στο ανωτέρω χρονικό διάστημα, καθώς και από το βιογραφικό του σημείωμα.

    Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο rector<στο>central.tuc[dot]gr έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016.

    Η αξιολόγηση θα γίνει από εξωτερικούς καθηγητές υψηλού ακαδημαϊκού κύρους, οι οποίοι θα επιλεγούν ώστε να καλύπτουν τα γνωστικά αντικείμενα των υποψηφίων. Όπως και τα τρία προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος ο καθηγητής που θα βραβευθεί θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά την τελετή απονομής των μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.


    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012