Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Φυσική ΙΙ ΜΗΧΟΠ/ Επαναληπτική Τελική εξέταση εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 23-08-2016 10:38 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Φυσική ΙΙ ΜΗΧΟΠ/ Επαναληπτική Τελική εξέταση εργαστηρίου
    Η τελική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 , 2-3 μμ στα αμφιθέατρα Γ2.1-Γ2.2 (μπλε κτίρια). Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά:
    • τους φοιτητές/φοιτήτριες που πραγματοποίησαν το τρέχον εξάμηνο τα εργαστήρια, έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργαστηριακές ασκήσεις και έχουν προβιβάσιμο βαθμό. Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια όπως αυτές περιγράφονται στον εργαστηριακό οδηγό, οι ερωτήσεις προετοιμασίες που είναι αναρτημένες στο eclass καθώς και οι διορθωμένες εργαστηριακές αναφορές.
    • τους φοιτητές/φοιτήτριες προηγουμένων ετών που έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργαστηριακές ασκήσεις και έχουν προβιβάσιμο βαθμό. Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια (κάποιες από τις ασκήσεις που υπάρχουν στον εργαστηριακό οδηγό του ακαδημαϊκού έτους μέσα στο οποίο εκτέλεσε τα εργαστήρια ο φοιτητής/φοιτήτρια όπως: Κύκλωμα RLC σε σειρά, Συμβολή κυμάτων (Συμβολόμετρο Michelson, Μελέτη Φακών, Μετασχηματιστές, Υπολογισμός ταχύτητας του ήχου στα υγρά, Υπολογισμός ταχύτητας του ήχου στον αέρα, Υπολογισμός του δείκτη διάθλασης του γυαλιού /Φασματοσκόπιο) , καθώς και οι διορθωμένες εργαστηριακές αναφορές.

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού εργαστηρίου κ. Γιάννη Κανάκη (ikanakis@isc.tuc.gr) ή μέσω του eclass (https://www.eclass.tuc.gr/courses/MHXOP109/) με την αποστολή email.
    Εκ μέρους των εργαστηριακών διδασκόντων
    Γ. Κανάκης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012