Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Φυσική (Ηλεκτρομαγνητισμός) ΗΜΜΥ/ Επαναληπτική εξέταση εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 23-08-2016 05:57 από Nikolaos Schetakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nischetakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό
    Η επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής (Ηλεκτρομαγνητισμός) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 , 2-3 μμ στο αμφιθέατρο Γ2.2 (μπλέ κτίρια).

    Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά όσους/όσες:

    Ι. Παρακολούθησαν το εργαστήριο το φετινό εαρινό εξάμηνο (2016) και έχουν ολοκληρώσει τις εργαστηριακές ασκήσεις με προβιβάσιμο βαθμό. Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια όπως αυτές περιγράφονται στον εργαστηριακό οδηγό καθώς και οι ερωτήσεις προετοιμασίας που είναι αναρτημένες στο courses.

    ΙΙ. Σε προηγούμενο έτος έχουν ολοκληρώσει τις παρουσίες και τις αντίστοιχες αναφορές που απαιτούνται και είχαν το δικαίωμα συμμετοχής στην επαναλαπτική εξέταση του εργαστηρίου σε προηγούμενο έτος. Η ύλη και το σχετικό ύλικο για την εξέταση έχει αναρτηθεί στο courses.

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού εργαστηρίου κ. Νίκο Σχετάκη (nsxetakis@yahoo.gr) μέσω e-mail.

    Εκ μέρους των εργαστηριακών διδασκόντων
    N. Σχετάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012