Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παράταση υποβολής άρθρων στο ΔΩΡΕΑΝ διεθνές web-based συνέδριο Επιχειρηματικότητας, 29-30/8/2016, Χανιά

  • Συντάχθηκε 21-07-2016 14:00 από Maria Bakatsaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mbakatsaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 21-07-2016 14:32

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Πρόσκληση Συμμετοχής και Υποβολής άρθρων στο διεθνές web-based συνέδριο “Επιχειρηματικότητα εν καιρώ κρίσης-Entrepreneurship in Turbulent Times”

    Προσκαλείστε να συμμετέχετε ως συγγραφείς, αλλά και ως απλοί συμμετέχοντες στο διεθνές συνέδριο “Επιχειρηματικότητα εν καιρώ κρίσης-Entrepreneurship in Turbulent Times” που θα διεξαχθεί στα Χανιά, στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητήριου (Ελ. Βενιζέλου 4, 73104 Χανιά), στις 29-30 Αυγούστου 2016.

    Διοργανωτές του συνεδρίου είναι το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΝΗ».

    Το συνέδριο χρηματοδοτείται πλήρως στα πλαίσια της πράξης «Γ.Ε.Ν.Ε.Σ.Ι: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα-Νέες Επιχειρήσεις-Στόχος: Ισότητα» (με κωδικό 3864), εντάσσεται στο πρόγραμμα «Διαφορετικότητα, Ανισότητα και Κοινωνική Ενσωμάτωση» και συγχρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου-ΕΟΧ.
    Γι’ αυτό το λόγο η παρουσίαση και η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ!.
    Η παρουσίαση των άρθρων και γενικότερα η συμμετοχή στο συνέδριο μπορεί να γίνει και εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας του συνεδρίου. Η ημερομηνία για την υποβολή των άρθρων παρατάθηκε για την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016.
    Οι θεματικές περιοχές του συνεδρίου είναι κυρίως η επιχειρηματικότητα, εκπαίδευση και διαχείριση της επιχειρηματικότητας και θέματα ισότητας μεταξύ των 2 φύλων στην επιχειρηματικότητα.
    Άλλες θεματικές ενότητες, χωρίς όμως να αποτελούν περιορισμό, είναι οι ακόλουθες:
    • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
    • Ο ρόλος της κυβέρνησης στην επιχειρηματική ανάπτυξη
    • Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην επιχειρηματική ανάπτυξη
    • Crowdfunding
    • Ο ρόλος των Venture capitals στην επιχειρηματικότητα
    • Αngel-investors
    • Κοινωνική επιχειρηματικότητα
    • Mentoring
    • Οργανωσιακή Κουλτούρα κλπ.

    Τόσο στους συγγραφείς όσο και στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

    Τα proceedings του συνεδρίου θα διαθέτουν ISBN και θα είναι open access. Θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του έργου http://www.foremost.tuc.gr.

    Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα παρακαλούσαμε να εγγραφούν μέσω της φόρμας που διατίθεται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://foremost.tuc.gr/conference/registration/.

    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://foremost.tuc.gr/conference/ ή να αποστείλετε μήνυμα στο e-mail foremost<στο>isc.tuc[dot]gr .

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012