Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Ομίλια " Ανιχνεύοντας τα Βαρυτικά Κύματα" του καθηγητή και προέδρου του Φυσικού Ηρακλείου, Δρ.Ιωσήφ Παπαδάκη,Σάββατο 18 Ιουνίου,ΚΑΜ, 19:30 .

Ομίλια " Ανιχνεύοντας τα Βαρυτικά Κύματα" του καθηγητή και προέδρου του Φυσικού Ηρακλείου, Δρ.Ιωσήφ Παπαδάκη,Σάββατο 18 Ιουνίου,ΚΑΜ, 19:30 .

  • Συντάχθηκε 14-06-2016 22:28 από Panagiotis Pantzekos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ppantzekos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 14-06-2016 22:28

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. Γενικό. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό
    Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης (ΣΦΑΚ) ,ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) συνδιοργανώνουν βραδιά Αστρονομίας
    το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016,στις 19:30,στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κ.Α.Μ.), με ομιλία του Δρ. Ιωσήφ Παπαδάκη, καθηγητή αστροφυσικής,προέδρου του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντή του αστεροσκοπείου του Σκίνακα, με θέμα:
    «Ανιχνεύοντας τα Βαρυτικά Κύματα».
    Την βραδιά θα πλαισιώσουν έκθεση αστροφωτογραφίας, παρουσίαση του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και δράσεών του, καθώς και προβολή ολιγόλεπτου βίντεο για τους αστερισμούς του νυχτερινού ουρανού που μπορούμε να διακρίνουμε τις νύχτες αυτή την περίοδο.
    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

    Συνημμένα:

    • logo.jpg
      Μεταφορτώσεις: 120, Μέγεθος: 37 KB image/jpeg
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012